FunX

Gamekings: Playstation 4 tekort in Nederland?

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: Playstation 4 tekort in Nederland?
De Playstation 4 is vandaag gelanceerd in de Verenigde Staten. Over twee weken zijn de Europese gamers aan de beurt. Maar als je er niet eentje hebt gereserveerd, dan is het maar de vraag of het je gaat lukken om een PS4 in handen te krijgen voor het einde van het jaar.

Volgens Gameking Boris zijn er 35.000 consoles besteld voor Nederland. In Start vertelde hij dat de hype ontzettend groot is. Normaal gesproken worden er 8 a 10.000 consoles maximaal naar Nederland gehaald bij een lancering. "Met 35.000 denk je dat moet genoeg zijn voor iedereen in Nederland, maar dat is het dus niet," vertelde de (game)journalist.

Killzone Shadow Fall
Killzone Shadow Fall is één van de grote lanceertitels voor de PS4. Tot nu toe zijn de reviews wisselvallig en Boris begrijpt dat niet helemaal. "Het lijkt net alsof ze de game niet goed gespeeld hebben," aldus de game specialist. Wat hij vooral opvallend vond is dat het spel andere elementen toevoegt dan andere shooters: "Het is veel toffer dan dat je standaard ergens naartoe rijdt en iedereen gewoon neermaait en weer doorloopt. Ja ik vind Killzone Shadowfalls supervet"

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/120246266"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/Jw8HCFZkBds" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie