FunX

VIDEO: The Opposites op Curaçao in Hey DJ

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: The Opposites op Curaçao in Hey DJ
The Opposites hebben de videoclip van 'Hey DJ' uitgebracht. Willem vertelde maandag in Start al over de videoclip die ze tijdens een vakantie op Curaçao opgenomen hebben. Hij noemde de video "de hardste video van 2012!" Ben jij dat met hem eens?


Curaçao

Willem was eigenlijk op familiebezoek op Curaçao toen ze ter plekke besloten om een video op te nemen. Daarin wilden ze alleen de positieve dingen en de echte mensen van het eiland tonen. "Niet iedereen ligt daar de godganse dag op het strand! (..) Criminaliteit is daar ook aan de orde, maar dat zijn niet de dingen die we laten zien."

Seru Fortuna

Voor de videoclip van Hey DJ zijn The Opposites naar verschillende feesten geweest, maar bijvoorbeeld ook naar Seru Fortuna, een beruchte wijk op Curaçao. "Mensen hebben ons daar echt omarmd. Ze zijn echt, echt, echt tof geweest voor ons. Het is een gruwelijke video geworden!"

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/gAe2NWXqeBs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Hey DJ album

Het nieuwe album komt volgend jaar uit, maar niet voordat de clubtour van start is gegaan. Daarna volgt er weer een complete tour van The Opposites. "Dat gaat gewoon een gekkenhuis worden. Het tofste van het tofste," aldus Willem.

The Million Plan

Bij FunX vertelde Willem ook over Money On My Mind, de eerste single van het danceproject The Million Plan met dj Fanny West. Volgens hem is dat nog een klein deel van wat The Opposites aan het doen zijn. Willem vertelde vanochtend dat er nog veel meer aankomt uit andere hoeken. De naam van The Opposites houden ze bewust buiten dit project, om de fans geen verkeerd beeld te geven. "Zo kunnen we de muziek laten spreken in plaats van ons gezicht eraan hangen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F68898990?"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie