FunX

Sterretje: “Oh Oh Valtho’ vanuit Oostenrijk”

  1. Newschevron right
  2. Sterretje: “Oh Oh Valtho’ vanuit Oostenrijk”
‘Oh Oh Valtho’ wordt waarschijnlijk opgenomen in Oostenrijk, dat vertelde Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje, aan Fernando in FunX Start. Het besneeuwde vervolg op de populaire RTL5-serie ‘Oh Oh Cherso’ wordt misschien helemaal niet in Val Thorens opgenomen, aangezien dat ski gebied in de Franse Alpen ligt en niet in Oostenrijk. Toen midden november de laatste aflevering van ‘Oh Oh Cherso’ werd uitgezonden, werd bekend gemaakt dat er een vervolg komt op de populaire serie. Ras-Hagenezen Sterretje, Jokertje, Sniper, Little Princes, Kabouter, Matsoe Matsoe, Barbie en Elize zouden zich deze winter mogen gaan vermaken in Val Thorens, een ski-gebied in de Franse Alpen.

Toen Fernando dinsdagochtend aan Sterretje vroeg wanneer we ‘Oh Oh Valtho’ op de buis kunnen verwachten, kwam hij met een opvallend verhaal: “Je zegt ‘Valtho’, maar dat zou ik niet eens weten. Ik heb het idee dat we naar Oostenrijk gaan, maar ook dat weet ik niet zeker. Ik wacht op een belletje van RTL, dat ze zeggen ‘pak je snowboard maar’.”

Wanneer de opnames voor de opvolger van ‘Oh Oh Cherso’, gaan beginnen is nog niet bekend. Sterretje heeft in 2010 in ieder geval geen tijd meer om opnames te maken, hij is te druk met zijn draaicarrière. Als dj Tony Star verovert hij de clubs met het nummer ‘Two Stars’. RTL5 laat weten dat er nog geen uitzenddatum is voor de nieuwe serie.

Ster advertentie
Ster advertentie