FunX

VIDEO: Jay Park releast nieuw album in 2014

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Jay Park releast nieuw album in 2014
De Europese tour van de Zuid-Koreaanse superster Jay Park maakt woensdag 25 september een tussenstop in Amsterdam en mede daarom was hij te gast in de FunX ochtendshow. Jay Park vertelde in Start over zijn nieuwe album, over zijn nieuwe label AOMG en hij dropte een freestyle!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



2PM

Jay Park maakte ooit deel uit van de succesvolle groep 2PM, maar daar kwam in 2010 een einde aan. The Fresh Prince of Seoul vertelt Fernando dat zulke gebeurtenissen bij het leven horen: "Some stuff happened, some controversy, so we had to part ways. But everything worked out in the end, so it’s all good." De superster voegt er ook aan toe dat de vrijheid omarmt die hij nu als onafhankelijk artiest heeft, omdat hij die vrijheid in de 2PM-tijd niet had.


Jay Park & Fernando

Nieuw album: 2014

De vragen aan Jay Park stroomden binnen bij FunX. Zo vroeg een fan van de Zuid-Koreaanse zanger zich af wanneer zijn nieuwe album uitkomt. Jay Park zei dat de nieuwe cd pas in 2014 uitkomt, omdat hij momenteel druk bezig is met zijn nieuwe independent label AOMG (Above Ordinary Music Group). Hij doet er alles aan om onafhankelijk blijven, omdat hij deze keer alles op zijn manier wil doen: "I wanna do stuff my way and be successful my way and that’s more fulfilling."



Nederlandse vrouwen

Jay Park sprak in Start vol lof over Nederlandse vrouwen: "Toen ik aankwam op het vliegveld dacht ik: WOW, geef mij er maar één." Lengte is voor Jay Park geen probleem: "De meeste vrouwen zijn wel langer dan ik, maar als ze vallen op kleine Aziatische mannen, dan moeten ze me vooral even bellen."

Freestyle

Jay Park liet in de FunX ochtendshow ook horen dat hij zowel Koreaans als Engelstalig kan freestylen. Exclusief voor FunX: Jay Park freestyle op Fat Joe's hitsingle Lean Back.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.




Ster advertentie
Ster advertentie