FunX

Jeroen Post loopt na ongeluk als oude man

  1. Newschevron right
  2. Jeroen Post loopt na ongeluk als oude man
Jeroen Post is onlangs meerdere malen over de kop geslagen met de auto. Hij vertelde vanochtend in de FunX ochtendshow dat hij zich weinig herinnert van het ongeluk. "Ik stond bij een stoplicht in Aalsmeer te wachten, waar het druk was. Vanaf dat moment weet ik niets meer, behalve het moment dat ik de impact had tegen een andere auto aan en dat ik over de kop ben gerold."

Oude man

Jeroen vertelde Fernando dat hij nog wel pijn heeft. "Ik loop als een oude man van 65 en mijn nek en rug doen pijn." Alcohol of vermoeidheid is uitgesloten als reden van het ongeluk. "Ik was niet moe, ik had geen feest, hoefde de dag ervoor niet te draaien, ik was dus gewoon cool en chill."

Ambulance

Het eerste wat Jeroen deed nadat hij bijkwam, was twee vrienden bellen om hem op te halen, maar voordat die arriveerden kwam een ambulance aanrijden. "We zijn naar het ziekenhuis gegaan, toen hebben we check-ups gedaan met bloed, mijn urine is getest en ik moest zelfs blazen terwijl ik helemaal ingestrapt werd."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F51042951&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie