FunX

Tjeerd scoort met Madcon en Kelly Rowland

  1. Newschevron right
  2. Tjeerd scoort met Madcon en Kelly Rowland
Tjeerd Oosterhuis is het brein achter de hitsingle 'One Life' van Madcon en Kelly Rowland die nu op één staat in de Noorse charts. De videoclip is gisteren uitgekomen en de plaat gaat inmiddels ook lekker in Duitsland, maar hoe kom je zo ver? Fernando vroeg het aan de Nederlandse producer.

Tjeerd schreef en produceerde al eerder voor Madcon en dat smaakte naar meer. Zo kwam de Noorse groep een tijdje geleden speciaal voor 'TJ' naar Nederland om weer samen tracks te maken. "We hebben ongeveer vier tracks gemaakt, zij schreven de teksten en One Life was bij hun meteen een favoriet." Volgens Tjeerd valt er weinig te sturen en gaat het op een gegeven moment vanzelf. Zo staat 'One Life' al binnen een week op vijf in Duitsland.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/F6qciSG5DH0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

De volgende single van Madcon is meer uptempo en ook een productie van onze eigen Tjeerd Oosterhuis. Er is een grote artiest bij betrokken, maar dat is nog strikt geheim volgens de producer: "Weer met een behoorlijk grote artiest van het kaliber Kelly Rowland, maar mij is gevraagd om de naam nog niet te noemen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F94793067"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie