FunX

De Ontmaagding van Eva van End op het IFFR

  1. Newschevron right
  2. De Ontmaagding van Eva van End op het IFFR
Bijna alle voorstellingen van de nieuwe Nederlandse film 'De Ontmaagding van Eva van End' zijn uitverkocht op het Internationaal Film Festival Rotterdam. Regisseur Michiel ten Horn was vanochtend te gast in de studio en vertelde alle ins en outs over de film die hij samen met Anne Barnhoor opgenomen heeft.

De Ontmaagding van Eva van End

In 'De Ontmaagding van Eva van End' verandert de komst van een Duitse uitwisselingsstudent het leven van een heel gezin. Het uitwisselingsverhaal is deels gebaseerd op het leven van Michiel en Anne, maar ook het gezin bestaat uit bekenden van de regisseurs: "De stiefvader van Anne, mijn broer en Anne en zitten in de film. Mijn broer weet het nog niet, maar aanstaande woensdag gaat hij dat zien."

Nieuwe projecten

Michiel ontwikkelt momenteel samen met 100% halal en Vieze Freddy de animatieserie 'Rinus de vriendelijke stadsjunk' voor Comedy Central. "Er zijn gesprekken en ik hoop dat het doorgaat. Ze zijn enthousiast, maar animatie is duur en kost veel tijd." Daarnaast werkt hij ook aan de korte film Vinger met Habbekrats, over een leraar die denkt dat zijn leerlingen iets te volwassen zijn en daardoor anders gaat kijken naar seks. En tot slot komt er een nieuw project aan met Anne, die AANMODDERFUCKER heet. "De film [AANMODDERFUCKER] gaat over mannen die te lang jongens blijven en meisjes die te snel vrouwen worden. (..) De film toont het verhaal van twee mensen die verliefd op elkaar worden, maar er zit een gigantisch leeftijdsverschil tussen ze."

Voordat de nieuwe projecten te zien zijn, kan iedereen 'De Ontmaagding van Eva van End' nog bekijken. Na de IFFR draait de film namelijk vanaf 14 februari in een aantal Nederlandse bioscopen.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F76395103"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie