FunX

Lange Frans enthousiast over nummer met Glennis Grace

  1. Newschevron right
  2. Lange Frans enthousiast over nummer met Glennis Grace
Lange Frans bracht vanmorgen een aantal muzikale verrassingen in Start. Zo verklapte de rapper dat hij een nummer heeft opgenomen met Glennis Grace. De werktitel van deze track is Lachen in de Spiegel, Huilen op de Foto. Frans kon zijn enthousiasme moeilijk inhouden: "Zie je m'n gezicht, ik begin te stralen als ik het erover heb. Die track is top!"

Boter, Kaas en Eieren
De BN'er droeg samen met Zwarte Sjaak hun nieuw track 'Ik Loer Je' (vanaf 8:47 minuten) live voor. Dit is één van de nummers van hun aankomende EP Boter, Kaas en Eieren. "We hebben gewoon vooral uit een heel relaxte vibe muziek gemaakt. Dan moet je gewoon niet een heel gewichtige titel eraan hangen", zei Frans. Deze EP kan je voor de kerst in huis halen.

"In het refrein gaan we knuffelen"

Kerststemming
Lange Frans gaat je dit jaar samen met Michael Bryan in de kerststemming brengen met een bijzonder kerstnummer. De track gaat niet alleen over deze gezellige feestdag, maar het heeft ook een serieuze kant. "In het refrein gaan we knuffelen, in de verses gaan we nadenken," zei de artiest. Voor deze track is gebruik gemaakt van één van de lievelingskersthits van Frans: 'Driving Home For Christmas'.

Op 15 november kan je dit nummer live horen tijdens The Christmas Edition in de Heineken Experience in Amsterdam. Frans treedt live op met een band en zijn vrienden, onder wie Michael Bryan, MC Fit, Akwasi en Jeroen van der Boom.Ster advertentie
Ster advertentie