FunX

Charly Luske bekraste politieauto uit frustratie

  1. Newschevron right
  2. Charly Luske bekraste politieauto uit frustratie
Charly Luske sprak vanochtend in de FunX ochtendshow open en bloot over zijn problemen met de autoriteiten. De zanger vertelde Fernando dat hij wel vaker in aanraking is geweest met de politie. Zo heeft hij ooit een politieauto bekrast uit frustratie wegens een snelheidsboete.

Smoesjes

Charly sprak in het kruisverhoor over zijn aanvaringen met agenten, omdat hij in de auto belt of te hard rijdt. Af en toe heeft hij het geluk dat politieagenten akkoord gaan met één van zijn twintig smoesjes en praten ze vrolijk met Charly over hoe jammer het was dat hij uit The Voice moest. Vervolgens volgt vaak: "maar doe even je riem om, rij niet te hard en leg je telefoon neer." Zo'n agent vindt Charly te gek, daar heeft hij geen problemen mee.

Vervelend

Het probleem van Charly Luske zit bij agenten die hem een boete geven, omdat hij bijvoorbeeld 122 kilometer per uur rijdt waar hij 120 mag. "Dan ga ik finaal door het lint, word ik vervelend en neem ik heel veel tijd van hem in beslag, totdat hij mijn rijbewijs heeft. De tijd die hij dan aan mij besteedt, kan hij niet aan een ander spenderen."

Politieauto

Charly vertelt in het kruisverhoor ook over de politieauto die hij ooit bekrast heeft. De zanger reed met zijn twee kinderen in de auto, had zijn gordel om en reed 130 kilometer per uur waar hij maar 100 mocht. "Die man was heel lastig, ik moest uitstappen en toen heb ik met mijn ring langs de politieauto gekrast van de voordeur tot de achterdeur. Het was een zwarte Volvo." Hij vindt de daad slecht, maar vertelt dat hij zichzelf dan niet in de hand heeft.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F42858004&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie