FunX

De Sekszusjes onderzoeken hoe je ondanks corona toch een hete zomer beleeft

  1. Newschevron right
  2. De Sekszusjes onderzoeken hoe je ondanks corona toch een hete zomer beleeft

In de zomer wordt er normaal gesproken behoorlijk wat gedanst en geflirt en wie weet gebeuren er ook wat boom boom-dingen met een vakantielover. Door de hele coronasituatie verloopt dat nu allemaal een beetje anders. Hoe zorg je ondanks de crisis toch voor een hete zomer? Dat onderzochten Krista en Marcelle, oftewel de Sekszusjes, in hun nieuwe YouTube-serie De Zomer van de Sekszusjes. In Turn Up! vertelt Krista wat je van de afleveringen kan verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Raven in een tunnel

In de eerste aflevering zijn de zusjes op de feestbestemming Renesse in Zeeland. Wordt daar net zoveel gedronken, gefeest en gesekst als voor corona? "Iedereen nam enorme boxen mee en ging onder een tunnel staan raven. Daar was geen handhaving", vertelt Krista. Wel werd er door de meeste vakantiegangers verstandig afstand van elkaar gehouden. "Maar er werd wel gesekst. Mensen hebben een drankje op, dus het is wel heel moeilijk om je in te houden."

'Hoe sexy is de zomer in tijden van corona? ' - Dat en meer in YT-serie 'De zomer van de sekszusjes'

Verschillende steden

In de afleveringen bezoeken de Sekszusjes verschillende spots in Nederland om te checken hoe jongeren vakantie vieren. Er blijkt best wel verschil te zitten tussen hoe er bij verschillende jongeren naar seksualiteit wordt gekeken. "Wat ik een heel leuk verschil vond, was dat de Surinaamse meiden zoiets hadden van: 'Leuk de zomer, maar daarna wil ik me helemaal focussen op school en moet ik niks van vriendjes hebben'. In Renesse was het veel meer een soort van: 'We drinken en we zien wel hoe het eindigt'."

Sekszusjes

Krista en Marcelle maakten hiervoor al twee seizoenen van Sekszusjes TV. Daarin gingen ze op onderzoek uit over allerlei onderwerpen, van piemelgroottes en porno tot aan masturberen en schaamhaarkapsels. "We richten ons vooral op wat de ervaring is, maar ook de dingen die mis zijn gegaan of waar we ons onwijs voor schamen", vertelden ze eerder aan FunX.

De Zomer van de Sekszusjes is elke woensdag om 15:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3.

Ster advertentie
Ster advertentie