FunX

Persbericht: Reggae, FunX takes you there!

  1. Newschevron right
  2. Persbericht: Reggae, FunX takes you there!
Urban jongerenzender pakt uit op muzikaal thema reggae

Radiostation FunX brengt de ‘riddim’ de huiskamers in deze maand. Van 17 tot en met 24 maart staan het station en de website geheel in het teken van de reggae muziek. De Jamaicaanse artiest Sean Kingston presenteert het thema op de zender. Kingston brak in de zomer van 2007 door met zijn wereldhit ‘Beautiful Girls’.

Luisteraars en bezoekers van FunX.fm kunnen komende maand deelnemen aan diverse reggae activiteiten van de zender. Vanaf heden stemmen zij op hun favoriete tracks en stellen zij zo de Reggae Top 100 samen. Op Tweede Paasdag klinkt de Top 100 vanaf 10.00 uur door de speakers. Stemmers van de Reggae Top 100 maken kans op een reis naar het eiland van de reggae en van Sean Kingston: Jamaica!

Voor grote reggae liefhebbers wordt er naast het online themakanaal voor R&B, FunX Slow Jamz radio, nu ook een speciaal themakanaal in het leven geroepen: Reggae Radio. Dit kanaal met uitsluitend reggae muziek van onder andere legende Bob Marley, Gentleman, Tanya Stephens, Postmen en van Sean Kingston zelf, is vanaf 17 maart te beluisteren via de website van het station: www.funx.fm.

Ook Nederland’s eigen reggae artiest Ziggi neemt deel aan de activiteiten van het station. De artiest, die vijf jaar geleden door FunX werd ontdekt, laat de luisteraars van de zender zijn nieuwe single kiezen. Op www.funx.fm presenteert hij drie nieuwe tracks. Luisteraars stemmen op hun favoriet en bepalen zo welke single van Ziggi na de Reggaeweek in de winkels ligt.

FunX Dj Idriss maakt het muzikale thema af met een speciale ReggaeMiX. Eén uur lang één mix met de hits van diverse grootheden als Sean Paul, Beenieman en Collie Buddz. De ReggaeMiX is te beluisteren na de Reggae Top 100 op maandag 24 maart vanaf 18.00 uur. Na uitzending is de ReggaeMiX ook te beluisteren op FunX.fm.

Commercial met Sean Kingston

{wmvremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/commercials/reggae2008_30_001.wmv{/wmvremote}

Campagnebeeld met Sean KingstonVoor meer informatie zie ook Daphne's Update blog.
Ster advertentie
Ster advertentie