FunX

CritiX: 'Nieuwe Zwarte Piet slecht alternatief'

  1. Newschevron right
  2. CritiX: 'Nieuwe Zwarte Piet slecht alternatief'

De discussie over Zwarte Piet laaide dinsdagavond weer op tijdens een CritiX uitzending, maar dan wel de nieuwe Piet die in Knevel en Van den Brink werd gepresenteerd. Ruim 80% was het EENS met de stelling die Zarayda besprak in CritiX: "De nieuwe Zwarte Piet is een slecht alternatief."


Er ontstond een goede discussie tussen luisteraars tijdens de uitzending. Moet Zwarte Piet nou wel of niet verdwijnen? Check zelf wat ze hierover te vertellen hadden.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/154023664&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_artwork=true&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>
{/source}

"Voor mij is het duidelijk dat er gewoon racistische elementen inzitten, die moeten ook worden verwijderd", reageerde luisteraar Jouad gisteravond in CritiX. Beluister het complete gesprek hieronder!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/154023807&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_artwork=true&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie