FunX

Jonna Fraser laat verschillende kanten van zichzelf horen op Lion

  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser laat verschillende kanten van zichzelf horen op Lion

00:00 ?

Een bericht gedeeld door Jonna Fraser 075 (@jonnafraser) op 1 Nov 2018 om 4:00 (PDT)

Jonna Fraser heeft een jaar na Blessed II eindelijk weer een nieuw album uitgebracht. Vanmorgen kwam hij langs in Start om zijn album te laten horen en te vertellen over het verhaal achter zijn tracks en de vele samenwerkingen. Op het album staan namelijk featurings met onder andere 3robi, Bokoesam, Dopebwoy, Yung Felix, LouiVos, Frenna en SBMG.

''We hebben veel pokoes gemaakt, dus je moet de beste uitkiezen.''

Glitter & Glamour

In de urban scene zijn er flink wat rappers die willen laten zien hoeveel money ze hebben. Jonna doet niet mee aan die glitter en glamour, maar laat in zijn favoriete track van de dag - Boos -toch even horen wat hij te zeggen heeft tegen mensen die denken dat hij geen geld heeft.

''Vandaag is 'Boos' mijn favoriet. Het heeft een aparte vibe. Het is wel een drukke beat, maar ik kom toch kalm erop. Dat gaat goed samen. Maar ik was niet boos toen ik die track maakte. Het gaat gewoon over mensen die zeggen dat je iets niet hebt, omdat je niet op bewijzen bent. Ik bewijs het op die track.''

Goed zijn voor elkaar

Op het album staan een aantal nummers die gaan over wat hij zelf heeft meegemaakt. In zijn tracks wordt duidelijk hoeveel waarde hij hecht aan naastenliefde en het hebben van de juiste mensen om hem heen.

''Iedereen is er als het goed gaat, maar anders niet. Er speelt zo veel meer en dat is die pijn. [...] Je moet jezelf begrijpen voordat zij je kunnen begrijpen. En jij moet zelf ook goed zijn voor de mensen om je heen. Het is niet heel moeilijk om wederzijds goed voor elkaar te zijn.''

Benieuwd naar Lion? Check het hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie