FunX

VIDEO: Fernando presenteert in augustus TMF Pure Chart

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Fernando presenteert in augustus TMF Pure Chart
Fernando presenteert de hele maand augustus TMF Pure Chart. Tijdens TMF Pure Chart komen de lekkerste hiphop en r&b tracks voorbij. Tune elke maandag in augustus om 21.00 uur in op TMF voor de TMF Pure Chart met Fernando.Fernando kan niet alleen een radioshow aan elkaar praten, maar kan ook prima uit de voeten op tv. Dit was al eerder te zien op TMF in de programma’s Kijk Dit Nou en TMF Serveert. Deze unieke samenwerking ging verder tijdens het ochtendprogramma van Fernando; Start.

FunX DJ Fernando en TMF VJ’s Veronica en Tess hebben een maand lang mogen proeven van elkaars werk. Veronica en Tess hebben elk twee weken de rol van sidekick op zich genomen in Start terwijl Fernando wekelijks te zien was als sidekick bij Kijk Dit Nou op TMF. Tijd om terug te blikken op dit avontuur.

Het waren zware weken voor de presentatoren. ‘s Ochtends moesten de VJ’s al om 6.00 uur aanwezig zijn bij de FunX studio. Maar met succes, want elke ochtend was het een feestje tijdens Start. Veronica vond het heel spannend om voor het eerst radio te maken en Tess gaf zelfs aan dat ze er zweethandjes van kreeg.

Ook verliep het presenteren van Kijk Dit Nou met Fernando erg goed. Tijdens de uitzendingen hebben de presentatoren te maken met een strakke tijdsplanning. Zullen ze zich door het vele praten aan deze planning kunnen houden? Bekijk de video en zie het resultaat van een geslaagde samenwerking.FunX backstage bij de TMF Awards
De samenwerking tussen FunX en TMF leverde jou ook leuke prijzen op. Je maakte namelijk kans op kaarten voor de TMF Awards. Gemist? Bekijk de video van de TMF Awards met interviews van onder andere Stromae, de finalisten van Miss Nederland en de DJ's Sunnery James en Ryan Marciano.Meer video's
De afgelopen weken zijn er meerdere video's geschoten van leuke fragmenten met de VJ's. Zo kun je kijkje nemen achter de schermen bij FunX met VJ Veronica en Fernando. En heeft VJ Tess tijdens een radioshow The Partysquads geïntervieuwd over hun comeback. Het hele interview check je hier. Natuurlijk kun je ook alle uitzendingen van Kijk Dit Nou terug vinden op TMF.nl.
Ster advertentie
Ster advertentie