FunX

HGT-winnaar Martin heeft ’t stervensdruk

  1. Newschevron right
  2. HGT-winnaar Martin heeft ’t stervensdruk
Sinds Martin Hurkens vrijdagavond de bloedspannende finale van Holland’s Got Talent won, staat zijn wereld op z’n kop. Hij gaat van programma, naar feestje naar interview en dinsdagochtend had hij ook even tijd voor Fernando in FunX Start.



De zingende bakker uit Limburg had geen moeite met het vroege belletje. Al voor negen uur ’s morgens zong hij de sterren van de hemel. Hij zette ‘Viva per lei’ van Andrea Botcelli in en verklapte dat hij dit nummer met zijn dochter gaat opnemen. Ook vertelde de tenor dat hij met Sony in gesprek is over een platencontract en dat zijn eerste single zeer waarschijnlijk het lied wordt dat hij in de finale van HGT zong: de aria 'Una furtiva lagrima' van Donizetti.

Hoewel Martin het liefst in het Italiaans zingt, spreekt hij het niet vloeiend. Zijn Italiaanse zwager helpt hem met de uitspraak. Martin: “Hij corrigeert me als ik iets verkeerd uitspreek. ‘Non parlare Italiano’, zegt hij dan.”

Fernando belde dinsdagochtend ook nog even met actrice Jetty Mathurin. De try-outs van haar nieuwe theatershow ‘Jetty jubileert met liefde en overvloed’ beginnen zaterdag. Jetty staat op de planken met een show over liefde, maar heeft momenteel geen relatie. Ken jij of ben jij de nieuwe liefde van Jetty? Stuur dan een mailtje naar studio@funx.nl en wie weet wat er dan gebeurt..

Ster advertentie
Ster advertentie