FunX

Stepherd: "Ik ging poepen daarna was het refrein klaar"

  1. Newschevron right
  2. Stepherd: "Ik ging poepen daarna was het refrein klaar"
"We waren in de studio en ik ging poepen. Toen ik terugkwam was de hook daar," vertelde Stepherd vanmorgen in Start over de nieuwe single 'Banaan' van Jebroer. Hierop droppen Jayh, Stepherd en Skinto ook hun bars.

Op de clip hoef je niet lang te wachten want deze wordt morgenmiddag gelanceerd! Ondanks dat Jayh vanmorgen niet aanwezig kon zijn in de FunX studio, zie je hem wel in de videoclip voorbijkomen.

Primeur
Jebroer had een primeurtje in Start; de track Paranoia. Dit hardstyle nummer, een productie van Looney Tunez en Ruthless, kan je hieronder vanaf 31:03 minuten beluisteren. Vanaf dinsdag 9 december kan je flink hakken want dan wordt deze track gereleast.
"Het gaat gewoon volgend jaar aan één stuk door"

Snellere releases
De komende tijd releast Jebroer sneller nummers achter elkaar. De rapper heeft naar eigen zeggen schijt aan de geschreven regels waarbij je drie maanden moet wachten voordat je een andere single lanceert. "De tracks verschillen zo van elkaar, met verschillende mensen, dat ik dat gewoon aan het doen ben", vertelde de BN'er. "Het gaat gewoon volgend jaar aan één stuk door," voegde hij er nog aan toe. Jebroer verklapte dat hij binnenkort ook de studio induikt met Paul Elstak.

"Ik denk dat mensen zoiets gaan hebben van; o shit!"

Obama
Skinto en Stepherd werken nu aan een knallend nieuwjaar. In januari brengen ze de single Obama met videoclip uit en er wordt bovendien een EP gedropt! "Het wordt iets heel anders. Ik denk dat mensen zoiets gaan hebben van; o shit!", vertelde Skinto tot slot.

Ster advertentie
Ster advertentie