FunX

R3hab verrast over singlekeuze Enrique

  1. Newschevron right
  2. R3hab verrast over singlekeuze Enrique
De Nederlandse dj R3hab vertelde vanochtend in de FunX ochtendshow dat hij besloten heeft om zijn naam niet op de productie voor Enrique Iglesias te plaatsen. Hij wilde de single Finally Found You puur als producer doen: "Ik vind het hartstikke vet om te produceren, maar voor het R3hab profiel heb ik net iets anders in gedachten."

Singlekeuze

R3hab werkte voor Finaly Found You samen met Fabian en sprak in Start over de samenwerking met Enrique en zijn team die plaats vond via het internet. Hij heeft Enrique geen moment gezien, maar kreeg van hem wel aanwijzingen om de demo's te verbeteren. "Het is een eer om iets voor Enrique te doen, want hij releast niet veel platen per jaar. Toen ze onze productie kozen als single, was het wel even slikken."

Las Vegas ontmoeting

De Bredase dj vindt het supervet hoe de samenwerking in Las Vegas is ontstaan: "Ik moest optreden in Las Vegas en kwam zijn manager in de ochtend tegen." De manager van Enrique nodigde R3hab uit voor een meeting waar hij met drie uur slaap in de benen verscheen. Daar vroegen ze hem of hij mee wilde werken aan de single.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F61099044&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Enrique's perfecte stem

Wat volgens R3hab echt opvallend is aan Enrique, is zijn stem. "Hij heeft een apart karakter in zijn stem. Het is een zijden stem, heel gepolijst en heel glad, dat maakt het lekker. Ik heb geen gekke dingen moeten doen om zijn stem goed te laten klinken. Het klonk gewoon perfect." Ook merkte hij hoe groot Enrique is via Twitter en Facebook: "Ik krijg ineens allemaal felicitaties uit Brazilie en Spaanstalige landen!"

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/RwGbrv1PCbk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie