FunX

Rolf Sanchez: "Ik werk samen met bekenden van Karol G"

  1. Newschevron right
  2. Rolf Sanchez: "Ik werk samen met bekenden van Karol G"

Rolf Sanchez is al een grote naam in de Latin scene, maar het kan nog groter. Als we de zanger mogen geloven is dat ook het plan, want hij wil de beste Latin zanger ter wereld worden. In de FunX Latin-podcast vertelt Rolf over hoe hij dit met zijn toekomstige plannen gaat waarmaken.

grote samenwerking

Rolf werkt al met toffe mensen in de Latin scene, maar er komt nog een grote samenwerking aan. Met wie? Dat kan de Latin zanger nog niet bekendmaken. Eén ding is in ieder geval wel zeker: "Ik zit bij hetzelfde management als Karol G, dus hoogstwaarschijnlijk kan zij op een track springen. Maar als je denkt aan Karol G, kan je misschien weten met wie er een samenwerking komt."

beste zangers

In de Latin scene gaat Rolf dus superdik, maar ook hier in Nederland doet hij het zeker niet slecht. De zanger doet namelijk mee aan het programma Beste Zangers dat vanaf 24 augustus te zien is. Wekenlang draaide Rolf op Ibiza en hij mag zich de eerste noemen die in het programma Spaans zingt.

"Ik heb wel één track in het Nederlands gedaan, die wordt écht hard. Ik kan bijna beloven dat het een FunX-hit gaat worden. [...] Ik heb het wel Latin gemaakt qua beat, maar de tekst is gewoon Nederlands. De rest is wel in het Engels of Spaans gezongen."

Ster advertentie
Ster advertentie