FunX

Raymi Sambo is Op zoek naar oom Tom

  1. Newschevron right
  2. Raymi Sambo is Op zoek naar oom Tom
De theatergroep VIG (Very Important Group) brengt de nieuwe show Op zoek naar Oom Tom. Dit weekend gaat de voorstelling in première. Artistiek leider van de groep Raymi Sambo is nu dus druk bezig met alle voorbereidingen. Gelukkig kon hij toch een gaatje vrij maken om bij Fernando aan te schuiven in Start om over zijn nieuwe voorstelling te praten.


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F80339651"></iframe>
{/source}

Oom Tom
De theatervoorstelling ‘Op zoek naar Oom Tom’ gaat over drie acteurs die meedoen aan een talentenjacht. Ongewild raken ze verstrikt in een machtsstrijd waarin ze er alles aan doen om de glansrol binnen te slepen: de Oom Tom van de 21e eeuw.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube-nocookie.com/embed/Ue4PcLORegg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Minister-president van Curaçao
De minister-president van Curaçao zal bij de première aanwezig zijn. ”Ik vind het een hele eer, maar het is gewoon publiek. Vaak is het zo dat als de koningin of minister president binnen komt dat je moet gaan staan en dat soort dingen. Dat zal de voorstelling verpesten. Ze krijgen een speciale behandeling en speciale plekken maar ze blijven gewoon publiek,” zegt Raymi.
Ster advertentie
Ster advertentie