FunX

Sam J'taime tekent bij Hella Cash: "Er komen gekke pokoes aan met Josylvio"

foto: Instagram: @hellacashgang
  1. Newschevron right
  2. Sam J'taime tekent bij Hella Cash: "Er komen gekke pokoes aan met Josylvio"

Sam J'taime is grote stappen aan het maken! De rapper won in 2017 nog FunX Talent en in 2018 de FunX Music Award voor Next Best. Daar kwam afgelopen weekend een hele mooie mijlpaal bij. Sam tekende namelijk een deal bij Hella Cash, het platenlabel van Josylvio. De rapper vertelde meer over zijn move in Start.

Way back met Josylvio

Het was voor Sam een logische stap om voor Hella Cash te kiezen. Zo gaan Josylvio en hij way back sinds de middelbare schooltijd toen zij al samen bars spitten. "We hebben qua muziek al een hele geschiedenis met elkaar. Het was de beste keuze die ik kon maken en het voelt vertrouwd. Dat is het belangrijkst." Als tieners wisten ze al hoe hun toekomstplannen eruit zagen. "We hadden altijd al die ambities en dromen van een grote muziekcarrière. Nu wordt het werkelijkheid."

Gekke pokoes

Aangezien Josylvio al veel mee heeft gemaakt in de scene, ziet Sam J'taime hem als de ideale coach. "Alles wat hij mij verteld, neem ik van hem aan." Maar ook qua muzikale samenwerkingen kunnen we veel vuur gaan verwachten van de twee. "Er komen sowieso een paar gekke pokoes aan van ons twee samen", vertelt Sam. "Josylvio en ik waren vroeger al heel veel op die hiphop-shit, dus dan kan je al raden wat er gaat komen." Aangezien de twee rappers vroeger al samen tunes maakten, sluit Sam ook niet uit dat zij wat oude tracks gaan remaken.

"We pompten laatst wat oude liedjes van ons in de auto. Toen dachten we van: 'We waren al ver voor onze tijd qua teksten enzo, misschien kunnen we wat dingetjes remaken en aanpakken.'"

funxvideo_5f55fb329509e

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie