FunX

"Jack Reacher is geen Mission Impossible"

  1. Newschevron right
  2. "Jack Reacher is geen Mission Impossible"
Jack Reacher is de nieuwste film van de 50-jarige Tom Cruise. Het is een verfilming van het gelijknamige boek waarvan wereldwijd 60 miljoen exemplaren zijn verkocht. Cruise speelt in de film een voormalig militair met veel capaciteiten. Volgens Robbert Blokland is het knap gefilmd en spannend maar verloopt het een beetje traag. "Uit de trailer zou je verwachten dat het een soort Mission Impossible is, maar dat is het helemaal niet," aldus de (film)journalist. Het is dan ook meer een thriller dan een actiefilm volgens hem. Robbert vindt het einde ook zeer spannend.



Westside Story
De kaskraker uit de jaren 60, Westside Story, is weer op het witte doek te zien. Het beeld van de oude film is helemaal opgeschoond en het geluid is opnieuw gemasterd. Toentertijd was de film goed voor maar liefst tien oscars. "Het is een oude film, daar ontkom je niet aan. Maar het voelt absoluut niet oud. Het had net zo goed in het heden kunnen spelen door de problemen die worden aangesneden. Integratie, discriminatie en racisme zijn helaas ook nog actueel," aldus de filmkenner. "Dit is een meesterwerk en die moet je eigenlijk op een groot doek zien. Het is een prachtige film, wel voor de fijnproevers", voegde hij er nog aan toe.



Beluister het gesprek met Robbert Blokland hieronder terug waarin hij ook de thriller 'The Hypnotist' besprak.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F73461473"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie