FunX

Frenna heeft na AFAS Live een volgend doel: "Feest voor alle leeftijden in Ziggo Dome"

  1. Newschevron right
  2. Frenna heeft na AFAS Live een volgend doel: "Feest voor alle leeftijden in Ziggo Dome"

Ouassima was onlangs in Amsterdam voor het allergrootste concert dat Frenna ooit heeft gegeven. Hij nam ontzettend veel artiesten mee naar de bomvolle AFAS Live, om daar op te treden voor meer dan 6000 mensen. FunX was daar natuurlijk ook bij!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inspiratie

Tijdens Meisjes Blijven Meisjes sprak Ouassima met het brein: Frenna, maar ook met SXTEEN, Delany, Robin Roxette, Défano Holwijn en Hanni Hanna. Ze vroeg hen onder andere hoe Frenna ze inspireert en wat mensen nog niet weten van de Haagse rapper.

Ziggo Dome voor alle leeftijden

Frenna beleefde een fantastische avond ondanks zijn zenuwen, maar wat wil hij na het immense optreden in de AFAS Live nog bereiken? De populaire rapper vertelde Ouassima dat zijn volgende doel al gemarkeerd is: "Mijn shows zijn altijd 18+, daarom is mijn goal een groter ding voor alle leeftijden." De rapper weet zelfs ook al waar. Als Ouassima hem de vraag stelt of de Ziggo Dome interessant is, geeft hij al snel antwoord: "Ja!"

Ronnie Flex

Wat opvalt is dat Frenna tijdens Meisjes Blijven Meisjes ook anderen een podium heeft gegeven. Die inspiratie haalde Frenna uit zijn verleden met een rapper uit Capelle: "Vroeger toen Ronnie Flex meenam naar plekken, vond ik dat ook altijd een eer om naast hem te staan. Waarom zou ik dat niet voor anderen kunnen doen?"

Nieuwe muziek van Frenna

Frenna heeft de AFAS Live uitverkocht, maar dat betekent niet dat hij nu achterover gaat leunen. Hij belooft Ouassima dat er veel nieuwe muziek aan gaat komen, waaronder een speciaal project met een producer die je goed kent: "Er komen meer featurings aan en een duo-tape met Spanker", aldus de rapper.

Ster advertentie
Ster advertentie