FunX

Valentijnsdag op FunX

  1. Newschevron right
  2. Valentijnsdag op FunX
Love is in the air! Op Valentijnsdag staat de FunX programmering geheel in het teken van de liefde. Het begint al op donderdagavond met CritiX. Huisdichter Derek Otte verrast vanavond vijf luisteraars met een Valentijns Spoken Word. Rond middennacht verrast Hassan jou met romantische Slow Jamz en speciale Valentijnsgedichten.


Vrijdagochtend begint jouw Valentijnsdag met een speciale FunX datingshow voor producer, muzikant en zanger Michael Bryan in de ochtendshow Start. Vijf dames gaan live in de show het beste van zichzelf laten zien door zich te onderwerpen aan het romantische kruisverhoor. Na een aantal afvalrondes kies Michael Bryan één dame uit. Zij gaat met hem op Valentijnsavond romantisch dineren en daarna genieten van het Valentijnsconcert van Blackstreet. Na de uitzending is zijn cover van John Legend’s ‘Ordinary People’ gratis te downloaden op FunX.nl.

Tijdens ClassX blijft je in de romantische sferen met heerlijke Valentijns requests. In Weekend WaX zijn Jayh en Gio te gast. Gio zal een speciaal voor Valentijnsdag opgenomen track gratis ter download aanbieden op FunX.nl.

Ook de reporters staan in het teken van de liefde. In Amsterdam gaat FunX-reporter Ouassima gewapend met een bos bloemen de stad in op zoek naar de liefde. In Sound of the City Utrecht schuift datingsexpert Dr. Date aan voor dating- en flirttips.

Ster advertentie
Ster advertentie