FunX

Heb jij je wel eens anders voorgedaan dan je bent?

  1. Newschevron right
  2. Heb jij je wel eens anders voorgedaan dan je bent?

Heb jij je ook wel eens anders voorgedaan dan je bent? Misschien zaten jullie thuis altijd krap bij kas, maar deed je tegenover de buitenwereld alsof er niks aan de hand was. Of misschien val je op een persoon van hetzelfde geslacht en durf je dit niet te vertellen aan familie en vrienden.


"Dat ga ik niet trekken"

Een persoon die hier ook mee te maken heeft gehad is acteur Fahd Larhzaoui. "Ik kan m'n hele leven de schijn ophouden maar dat gaat gewoon niet lukken, dat ga ik niet trekken," vertelde de acteur vanmorgen in Start. In zijn nieuwe theatervoorstelling Schijn geeft hij toeschouwers een kijkje achter de schermen in zijn privéleven.

Schijn
In het theaterstuk probeert Fahd uit te vogelen hoe hij zichzelf kan zijn zonder zijn familie te verliezen. Moet hij gewoon de schijn ophouden en zijn geaardheid verbergen of is het beter om uit de kast te komen met het risico dat hij familieleden en vrienden verliest?"Het belangrijkste is dat je voor jezelf hebt gekozen"

Jezelf zijn
Voor mensen die niet weten wat ze moeten doen in dit soort moeilijke situaties heeft Larhzaoui een goede tip: "Het belangrijkste is dat je voor jezelf hebt gekozen.
Het niet durven zijn wie je bent, maakt je uiteindelijk kapot."

Kapsalon
Naast voorstellingen met een serieus onderwerp als deze heeft Fahd later dit jaar ook nog iets anders voor je in petto. Lag je krom van het lachen bij het zien van de comedy Kapsalon? Dan is er goed nieuws voor jou! Kapsalon komt volgens de acteur in december weer terug. Noteer het maar alvast in je agenda, dan kan je eind dit jaar weer over de grond rollen van het lachen.
Ster advertentie
Ster advertentie