FunX

Kerst vieren met vrienden: 'De Nachtmis'

  1. Newschevron right
  2. Kerst vieren met vrienden: 'De Nachtmis'
Zie jij op tegen kerstmis? Dan is er misschien een oplossing voor je: De Nachtmis in Amsterdam. Het is een alternatief voor kerstavond met bekende gasten, feest en muziek in de stadsschouwburg van Amsterdam. Q-Bah sprak vanochtend in Start met organisator/presentator Jörgen Tjon A Fong die meer vertelde over de vierde editie van De Nachtmis: "De eerste kerstdag is voor je familie, de tweede voor je schoonfamilie, maar wat doe je dan met je vrienden? Daarvoor is er De Nachtmis, om toch met elkaar te zijn en een kerstgevoel met elkaar te hebben."

De Nachtmis is een feestje waarbij verschillende sprekers langskomen zoals Prem Radhakishun, die terugkijkt kijken naar hoe we dit jaar elkaar om zijn gegaan. Muziek is er van Lucretia van der Vloot en wetenschapper Diederik Jekel, bekend van De Wereld Draait Door, vertelt een nieuw soort scheppingsverhaal. Voor meer info over De Nachtmis, ga je naar de website.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F72424819"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie