FunX

Throwback to LatinVillage 2015!

  1. Newschevron right
  2. Throwback to LatinVillage 2015!

Men neme een zonnige dag, zeven stages, mooie mensen en heel veel lekkere muziek. Dat zijn de ingrediënten voor één groot feest dat Latin Village heet. Afgelopen zondag was het weer tijd voor sexy optredens van Gregor Salto, D-Rashid, Broederliefde, Benny Rodrigues, Lady Bee, Childsplay en nog veel meer artiesten met lekkere vibes. Kon je er niet bij zijn of wil je nog even nagenieten? Gelukkig hebben wij de foto's en video's!

Compilatie

Check hier de compilatie van de hele dag op LatinVillage. Met optredens van D-Rashid en Broederliefde:

En dan hebben we ook nog deze video voor je..een (mobiele) compilatie van #LatinVillage met o.a. Broederliefde, D-Rashid en heel veel party peepz! :-)

Posted by FunX on maandag 10 augustus 2015

Foto's

Onze eigen FunX-fotograaf Marcel van Beek schoot mooie plaatjes van het publiek dus spot jezelf hieronder:

snapchat

De hele dag kon je FunX volgen op Snapchat (FunXfm) om te zien hoe het er backstage, in de studio en op het festivalterrein aan toe ging. Check hier alle snapchats!

Ay ay ay...wat was #LatinVillage vet! Was je er zelf niet bij? Nagenieten kan met dit snapchat verslag (volg funxfm om voortaan niks te missen). Ps. Later vandaag hebben we meer pics & vids voor je.

Posted by FunX on maandag 10 augustus 2015

liefde voor iedereen die los ging

De mannen van Broederliefde zette de hele tent op zijn kop met hun meer dan energieke optreden:

Latin Village is hét festival de heupen flink los te gooien en dat werd dan ook goed gedaan:

gregor salto

Voordat hij zijn set ging draaien kwam Gregor Salto nog even langs in de studio: "Ik weet nooit wat ik ga draaien van tevoren."

nog meer video's

Kan je er geen genoeg van krijgen? Check hier nog meer video's, waaronder het huwelijksaanzoek van percussionist Cleyton Barros live op de radio:

Wil je nu huilen omdat je er niet bij was? Je bent niet alleen en dus kun je samen treuren op de FB-pagina van Ik was niet op Latin Village.

Ster advertentie
Ster advertentie