FunX

Verwachtingen van GTA V te hoog?

  1. Newschevron right
  2. Verwachtingen van GTA V te hoog?
Het vijfde deel van Grand Theft Auto wordt aankomende dinsdag wereldwijd gelanceerd. Het is één van de meest gewilde games op dit moment. "De gekte is zo groot geworden dat bijna alle gamestores in Nederland op maandagnacht open gaan, om 12 uur precies om pre-orders uit te leveren," vertelde Gameking Boris vanmorgen in Start. "We verwachten echt een gekkenhuis, lange rijen, uitverkochte games, drama voor mensen die het niet kunnen spelen. Dit wordt letterlijk de allergrootste entertainment release in de geschiedenis. Dus groter dan wat voor film dan ook."

Er wordt verwacht dat er in de eerste week tussen de 10 en 15 miljoen exemplaren van de game worden verkocht. "Als de hype zo groot is dan moet er ook teleurstelling optreden. Het is wel gewoon een videogame. Mensen hebben echt de meest bizarre verwachtingen bij deze game. Wat mensen verwachten is denk ik een intens meeslepend verhaal dat meer dan 50 uur duurt en ik denk dat dat het ook gaat zijn. Ik heb al heel wat van de game gezien en het is gewoon f*cking briljant," aldus Boris.

Gamekings live
Aankomende maandagavond heeft Gamekings een speciale live uitzending in het teken van GTA V. Tijdens de show zijn er ook verschillende BN'ers te gast. De Gamekings showcase kan je dan om 22:30 uur checken.

De game journalist vertelde ook meer over World of Warcraft en Call of Duty. Luister het complete gesprek hieronder terug!


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F110198671"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie