FunX

'DomDoen' van Henkie T en Jonna Fraser op #1 in de FunX DiXte 1000!

foto: YouTube: Quatro Vision
  1. Newschevron right
  2. 'DomDoen' van Henkie T en Jonna Fraser op #1 in de FunX DiXte 1000!

Nee, de cijfers liegen niet! Henkie T en Jonna Fraser hebben met DomDoen de eerste plaats weten te bemachtigen in de FunX DiXte 1000! De boys kregen uiteindelijk de allermeeste stemmen en mogen zichzelf de allerdikste van 2019 noemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Check hier de volledige FunX DiXte 1000

Top 5

DomDoen nam het in de top 5 op tegen 4 Life van Jonna Fraser en Lil Kleine, Changes van 2Pac, Give Dem van Frenna en Chivv en Ye van Burna Boy. Het bleef tot op het laatste moment spannend, want ook de classic van 2Pac kreeg enorm veel stemmen van de luisteraars. Uiteindelijk bleek toch de partytune van Henkie T en Jonna Fraser de populairste FunX-hit van dit jaar. Het nummer treedt daarmee in de voetsporten van Djadja van Aya Nakamura.

Miljoenen views

De winnende track is een productie van Jordan Wayne & Zerodix en afkomstig van Visionair, Henkie T's eerste soloalbum. Met DomDoen wisten Henkie en Jonna afgelopen zomer alle clubs en festivals te veroveren. De aanstekelijke tune stond zeven weken lang op nummer één in de XChart en de videoclip is inmiddels al meer dan vijf miljoen keer bekeken op YouTube.

Ster advertentie
Ster advertentie