FunX

Postmen maakt comeback

  1. Newschevron right
  2. Postmen maakt comeback
De leden van Postmen zijn na een lange tijd weer bij elkaar. Dit hebben groepsleden Remon Stotijn en Michael Parkinson, beter bekend als The Anonymous Mis en Shyrock, vanmorgen tijdens FunX Start bevestigd. De groep ging acht jaar geleden uit elkaar nadat rappers G-Boah en Shyrock wegvielen. The Anonymous Mis ging verder als Postman. Shyrock begon een solocarrière onder de naam Maikal X en bracht in 2010 zijn debuutalbum uit.

Fans
Er is altijd veel vraag geweest naar een hereniging van de groep. "Toen we in 2004 uit elkaar gingen en tot nu aan toe kreeg ik altijd de vraag wanneer komen jullie bij elkaar. In het begin had ik het gevoel van, werkelijk?! Ik hoorde het zoveel zelfs van jonge generatie kids die zeiden: 'Wanneer komen jullie bij elkaar?'", aldus Michael. Elgin Williams en U-Niq hebben geholpen om de groepsleden over te halen om weer samen te gaan werken.

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41216618"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41216618" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}Reünie
G-Boah zal geen deel uitmaken van de groep. Er is een te groot gat ontstaan tussen hem en de andere groepsleden. Ruzie is er niet, maar wel creatieve meningsverschillen waardoor een samenwerking met hem lastig wordt. Hierdoor vindt er geen reünie plaats. Het verrassende is dat de vrouw van Remon gaat zingen in de groep.

Single

Binnenkort kunnen de fans een nieuwe single verwachten. Ze zijn al druk bezig geweest in de studio. "Ik zat gisteren bij hem in de studio en ik heb zeker wel 50 dingen gehoord", vertelde Michael enthousiast aan Fernando. De Postmen vibe zal zeker terug te horen zijn in de nieuwe nummers.

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41216519"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41216519" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}

Kruisverhoor
Ster advertentie
Ster advertentie