FunX

Raffaëla wil graag in de Playboy

  1. Newschevron right
  2. Raffaëla wil graag in de Playboy
Raffaëla Paton zou graag naakt in de Playboy willen staan."Dat heb ik altijd al gewild. Ik vind het gaaf om te doen," zei ze vanmorgen in Start. Veel geld hoeft de zangeres er niet voor te hebben. "Voor een tientje zou ik het ook wel doen," zegt ze lachend. Wel is ze nog wat onzeker over haar figuur. "Daar moet ik nog even overheen stappen. En je hebt gelukkig nog Photoshop."

Beste Zangeres van Nederland

Raffaëla, die eerder deze week bekend maakte dat ze in een Thaise afkickkliniek heeft gezeten, won onlangs het TROS-programma Beste Zangers van Nederland. Op Ibiza nam ze het op tegen grote namen als Angela Groothuizen, Charley Luske en Rob de Nijs.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/KQSGYK4ydus" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Deuren open
Nu ze Beste Zangeres van Nederland is gaan er veel deuren voor Raffaëla open. "Ik kan niet opnoemen hoeveel. Ik word voor van alles en nog wat gevraagd. Binnenkort gaat er zo iets groots, iets giga gebeuren. Het wordt helemaal te gek!." Behalve dat ze het gezicht wordt van 'iets groots' in Amsterdam kon ze daar verder nog niks over zeggen.

Nederlandstalig
Ook verklapt Raffaëla dat ze in gesprek is met platenlabels. Ze wil zich vooral gaan focussen op Nederlandstalig. "Ik hoor van alle kanten dat mijn Nederlandstalige uitspraak goed is en dat ik het gewoon moet doen!," zegt ze tegen Fernando. Een duet met Rob de Nijs, waarmee ze tijdens De Beste Zangers van Nederland dikke maatjes werd, sluit ze daarbij niet uit.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F80044211"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie