FunX

Amina vloog bijna 9000 km om haar Instagram liefde te ontmoeten

  1. Newschevron right
  2. Amina vloog bijna 9000 km om haar Instagram liefde te ontmoeten

Aan je lijstje datingsites kan je nu misschien ook Instagram toevoegen. FunX-luisteraar Amina leerde via het sociale medium de liefde van haar leven kennen. Na zes weken vloog zij bijna 9000 kilometer naar Los Angeles om hem voor het eerst te ontmoeten.

"Ik had nooit verwacht dat dit via Insta-fucking-gram mogelijk zou zijn"

In Darkchild belde de 22-jarige naar de studio vanuit Amerika: "Ik zag op Instagram zijn foto, dat hij een rapper was in LA en dat hij duizenden volgers had. Daar was ik eigenlijk al op afgeknapt. Maar hij likete superveel foto's van mij en toen gingen we praten."

Fuck it

Volgens Amina was ze niet naief, maar uiteindelijk wonnen de vlinders het toch van haar twijfels. "Ik hield wel in mijn achterhoofd dat hij helemaal in fucking Los Angeles woont. Maar als je elke dag met elkaar praat, dan val je toch voor diegene", vertelt ze aan Sharwhan. "Dus op een gegeven moment dacht ik 'weet je wat, fuck it. Ik ben nog nooit in Los Angeles geweest. Ik heb nu een reden, laat ik het maar gewoon doen'."

Negen maanden verder

Als je moeite hebt om dit alles te geloven, ben je niet de enige. Amina gaf zelf toe ook stomverbaasd te zijn. "We zijn nu negen maanden verder en ik denk nog steeds 'dit kan niet waar zijn'. Maar hij is echt de liefde van mijn leven en ik had nooit verwacht dat dit via Insta-fucking-gram mogelijk zou zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie