FunX

Ghetto Flow presenteert nieuwe tracks bij FunX

  1. Newschevron right
  2. Ghetto Flow presenteert nieuwe tracks bij FunX
Don Omar noemde ze de beste Europese reggaetongroep en daarom schoven MB, Johan Soprano en La Baby zonder Conejo aan in de FunX studio. Dj Fernando nodigde Ghetto Flow speciaal uit om de latinvibe alvast op gang te helpen, zodat iedereen alvast in de stemming komt voor Festival Pal Mundo dat vanavond van start gaat in de Rotterdamse Ahoy!

Latinvibe
Ghetto Flow treedt dit jaar niet op tijdens Pal Mundo, maar omarmt zeker het initiatief. "Festivals als Pal Mundo geven mensen de kans om onze muziek en cultuur te leren kennen," aldus La Baby. Je hebt een tijdje weinig gehoord van de groep, maar daar komt verandering in. "We vonden het tijd voor nieuwe muziek en hebben daarom besloten om binnenkort weer een nieuwe single uit te brengen," zei La Baby. De FunX luisteraars kregen ook een cadeautje voor het lange wachten: de nieuwe track Drink and Party!

But first... solotracks!
Voordat de groep terugkeert, gaat de aandacht eerst nog naar de solocarrières van de vier leden. MB en Conejo bereiden zich voor op de release van hun mixtape. La Baby en Soprano presenteren ook hun nieuwe solotracks en daar kreeg je bij Fernando ook een impressie van.

Ster advertentie
Ster advertentie