FunX

Vrouwen in beeld: get the picture?

  1. Newschevron right
  2. Vrouwen in beeld: get the picture?
Na een lange tijd het programma 'Spoken' te hebben gepresenteerd op Lijn5 (landelijke editie) zal Manu deze zomer deze thematische show op alle edities van FunX hosten. Elke zondagavond tussen 19.00 en 21.00 uur snijdt hij een nieuw onderwerp aan. Ook draait hij songs die gerelateerd zijn aan het onderwerp. Dat alles wordt besproken met verschillende gasten. Zondag 12 juli praten we over de beeldvorming van vrouwen. Nieuwsgierig? Lees hier meer.


Gasten
De eerste uitzending van zondag 12 juli staat geheel in het teken van de portrettering van vrouwen in de media en de maatschappij. Hiervoor ontvangt Manu in de studio: Geneviève van Velzen. Zij is redacteur en programmamaker van Women Inc., een organisatie die zich inzet voor de emancipatie van vrouwen.

Ook spreekt Manu met een exotische danseres, die naast haar werk ook nog eens moeder is. Hoe kijkt zij als stripper aan tegen de beeldvorming van vrouwen?

Tot slot interviewt Manu rapper Bad Brya. Hoe ervaart zij het om als vrouw te opereren binnen de overwegende macho Hip-Hop scene?
Check hier de clip van Bad Brya, waarin ze rapt over Genderstudies voor de Universiteit van Utrecht.



Zorg dat je luistert! Zondag 12 juli van 19:00 tot 21:00


Uitzending gemist?

Klik hier en luister de uitzending wanneer jij het wilt!!
Ster advertentie
Ster advertentie