FunX

Dag coffeeshop! Hallo cannabisclub!

  1. Newschevron right
  2. Dag coffeeshop! Hallo cannabisclub!
Van coffeeshop naar cannabisclub. Een club met clubleden, die geregistreerd staan met bijvoorbeeld een nickname of met hun vingerafdruk. Dit is het idee van Wernard Bruining, pionier in de cannabiswereld. Luister vanavond tussen 19:00 en 21:00 naar Forum en je hoort zijn verhaal.

Lees hier verder om te weten te komen wat er nog meer op het Forum menu staat.

Kieskompas
Het Europese kieswijzer moet je helpen je keuze beter te kunnen maken als het gaat om de verkiezingen voor het Europees Parlement die op 4 juni in Nederland plaastvind. Luister vanavond in Forum naar de ins & outs.

Verkeerde diagnose
Iedereen maakt weleens fouten maar als deze fouten te maken hebben met je gezondheid wordt dit natuurlijk een ander verhaal. Het schijnt dat Nederlandse artsen vaak een verkeerde diagnose stellen. Of je je hier echt zorgen om moet maken hoor je vanavond in Forum

Licht uit
Het Wereld Natuur Fonds vroeg aan iedereen om afgelopen zaterdag 28 maart tussen 20.30 uur en 21.30 uur z’n licht uit te doen. Vanavond in Forum hoor je hoe donker het in Nederland was.

Gaypride in Slotervaat
Stadsdeelvoorzityter Marcouch wil meer homo-ondernemers in zijn stadsdeel en de GayPride moet dit jaar in Slotervaart starten. Waarom? Dat hoor je vanavond in Forum.

OoievaarVaak is het eerste wat kinderen te horen krijgen over ‘waar baby’s vandaan komen’ is: met de ooievaar!!! En dit fabeltje wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt! Hier moet een einde aankomen. Het Rutgers Nisso groep vertelt waarom.
Ster advertentie
Ster advertentie