FunX

Gamekings: "Je wordt misselijk van Facebook"

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: "Je wordt misselijk van Facebook"

Wat gebeurde er allemaal in de gamewereld deze week? Gameking Boris vatte vanmorgen in Start alle opvallende gebeurtenissen voor jou samen.

{source}<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/141840213&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_artwork=true"></iframe>

{/source}

Oculus Rift
Facebook heeft de maker van de Oculus Rift virtual reality bril overgenomen voor 1,45 miljard euro. De bestuursleden waren in eerste instantie niet geïnteresseerd in een overname. Ze gaven toen de voorkeur aan hun onafhankelijkheid. Later zijn ze van idee veranderd. Volgens de oprichter hebben ze nu juist meer vrijheid en meer geld voor het bouwen van hun hardware.

Boris is zelf nog niet overtuigd dat het allemaal goedkomt: "Je weet dat op het moment dat het door een partij als Facebook opgekocht wordt dat het al ten dode is opgeschreven. Straks moet je virtual reality op je Facebook zetten. Of dan ben je aan het gamen en dan krijg je een verzoek om verjaardagen aan te zetten en dat soort sh*t."

"Wat betreft Oculus Rift, ik vind het gewoon zonde. De grootste investeerder in Oculus Rift zit in de raad van bestuur van Facebook. Ja het is gewoon een één tweetje en iedereen zit gewoon lekker z'n zakken te vullen. Je wordt er eigenlijk gewoon kotsmisselijk van," vertelde Boris tot slot.

Watch Dogs

Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het langverwachte spel Watch Dogs. Boris was erg onder de druk na het zien van de beelden van Welcome To Chicago. Hierin krijg je een goed beeld van hetgeen je allemaal kan verwachten als je de game op 30 mei in huis haalt.

Ster advertentie
Ster advertentie