FunX

Woeste Rico Verhoeven is klaar voor Jamal Ben Saddik: "Deze man leeft in een fantasiewereld"

  1. Newschevron right
  2. Woeste Rico Verhoeven is klaar voor Jamal Ben Saddik: "Deze man leeft in een fantasiewereld"

Morgen is het zover, dan is het gevecht van Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik. FunX-reporter Ouassima was aanwezig bij de persconferentie en blikte met Rico en Jamal alvast vooruit naar het gevecht van morgen. Daarnaast wist ze ook Mike Passenier te spreken en vroeg ze hem wat we allemaal willen weten: hoe zit het met de rematch van Rico tegen Badr?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Helemaal klaar mee

Rico windt er geen doekjes om, hij is helemaal klaar met Jamal Ben Saddik: "Eerst bedreigt hij mijn familie, dan mijn team, dan spuugt hij me in me gezicht en gaat hij leugens over mij verspreiden." Volgens Rico leeft Ben Saddik in een fantasiewereld en gaat hij hem daar wel even uithalen.

Vuurwerk

Jamal Ben Saddik noemt Rico een acteur en is niet onder de indruk van de felheid van Rico. Hij belooft zijn fans alvast veel vuurwerk.

Badr vs Rico

Liefhebbers hopen nog steeds op een snel herstel van Badr Hari, zodat hij het weer kan opnemen tegen Rico Verhoeven. Dat herstel lijkt goed te gaan, want trainer Mike Passenier verwacht dat ze binnenkort weer aan tafel gaan zitten om afspraken te maken: "Badr traint weer volop en hij is positief bezig, dus ik verwacht dat wij binnenkort al een telefoontje krijgen om de boel recht te zetten. Wij hebben de vorige keer niet gewonnen door een technisch mankement."

Badr vs Verstappen

Mike vergelijkt de situatie met de pech van Verstappen dit jaar in de Formule 1: "Als Max Verstappen zijn auto het begeeft, dan hoor ik ook niemand klagen. Als Badr zijn arm het even niet doet, dan heeft hij wat goed te zetten. Ik denk het niet! Hij liet in anderhalve ronde zien dat ie nog steeds de baas was over al die gasten. En de man die niet te verslaan lijkt, een open boek blijkt te zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie