FunX

Vincent Vianen over Wie Is De Mol?: ''Ik ben niet gegaan om vrienden te maken.''

  1. Newschevron right
  2. Vincent Vianen over Wie Is De Mol?: ''Ik ben niet gegaan om vrienden te maken.''

Aankomende zaterdag wordt de eerste aflevering van 'Wie Is De Mol?' uitgezonden. Vincent Vianen is één van de deelnemers van het nieuwe seizoen. Hij is choreograaf en werkte onder andere voor 'So You Think You Can Dance'. Ook danste hij met grote artiesten als Usher. Fernando belde hem in Start.

kwart milli

Ieder jaar zitten ongeveer 2 miljoen mensen aan de buis gekluisterd voor de spannende spelshow. Toen Vincent werd gebeld met de vraag of hij dit jaar mee wilde doen, wist hij gelijk dat hij ja moest zeggen. Maar hij wist ook: ''Als ik dit doe, kan ik geen domme dingen doen.'' Op je mond voorbijpraten staat namelijk een boete van maar liefst een kwart miljoen.

''Een kwart milli is hoog genoeg om gefocust te blijven. Ik hou gewoon m'n pokerface.''

Verdacht

In een video van 'Wie Is De Mol?' legt Vincent Vianen uit waarom hij een goede kandidaat is: ''Ik denk dat mensen mij automatisch verdenken. Suspicious by nature.'' Fernando is benieuwd of hij ook vrienden heeft overgehouden aan de spelshow.

''Dat ga je wel zien. Maar ik ben niet gegaan om vrienden te maken. Het is niet 'Wie is je beste vriend?', het is 'Wie is de mol?' natuurlijk.''

plannen

Vincent Vianen had een druk jaar in 2016, waarin hij onder andere de choreografie deed van 'Onze Jongens'. Hij post al verschillende danstutorials op zijn YouTube-kanaal, maar gaat in 2017 ook beginnen met het geven van danslessen in Amsterdam.

''Ik heb veel ervaring die ik wil delen. Er wordt veel gevraagd naar danslessen, maar nu wil ik er ook tijd voor maken.''

Ster advertentie
Ster advertentie