FunX

Sharon Doorson schrok van Reverse en Jayh's verzoek

  1. Newschevron right
  2. Sharon Doorson schrok van Reverse en Jayh's verzoek
Sharon Doorson vertelde Fernando vanochtend in Start dat ze schrok toen Reverse en Jayh haar vroegen voor een Nederlandstalig nummer. Ze ging de uitdaging aan en het eindresultaat is de single 'Blijf Hangen' die nu De DiXte is bij FunX!Meer urban, minder dance

'Blijf Hangen' komt nu net op gang, maar natuurlijk kijken Sharon en Jayh al naar de volgende singles. Sharon vertelt dat ze meer urban en wat minder dance gaat doen. Na haar vakantie brengt ze in november een Engelstalige single met Reverse uit: "Het is een beetje pop, maar ook urban. Het is nog niet 100% zeker, maar de werktitel heeft iets te maken met 'Lie'."

Échte R&B

Jayh kijkt uit naar de release van zijn keiharde R&B-track voor de échte R&B-liefhebbers. Met een pikante videoclip! "Iemand moet het lef hebben om dingen uit te brengen zonder commercieel succes te verwachten, net als ik deed met 'Mijn Baby' en 'F*ck Wachten'. Zo wil ik de R&B ook weer een kickstart geven."

Doe Maar Lekker Mee

Jayh heeft naast de mysterieuze R&B-track ook de single 'Doe Maar Lekker Mee' klaarstaan. Daar heeft hij twee versies van gemaakt. Eentje met Spanker op de beat en eentje met SoulSearchin'. Hou die Jayh dus goed in de gaten!

Ster advertentie
Ster advertentie