FunX

Guido Spek niet populair als lifter

  1. Newschevron right
  2. Guido Spek niet populair als lifter
Guido Spek kennen de meesten als Sjoerd van Goede Tijden Slechte Tijden, maar vanochtend in Start bleek dat hij ook een fanatiek lifter is. Je zou verwachten dat een bekende Nederlander snel meegenomen wordt, maar dan kom je volgens Guido van een koude kermis thuis. Zo stond hij ooit 3,5 uur met zijn duim omhoog in Amsterdam.

48 Hour Film Project
Guido kwam langs in de FunX studio, omdat hij binnenkort gaat jureren voor het 48 Hour Film Project. Hij mag de acteurs beoordelen van de films die in 48 uur gemaakt worden. De films zijn op 27 en 28 augustus te zien in LantarenVenster en op 29 augustus is de prijsuitreiking.

Weinig tijd
Guido vertelt dat alle 25 teams een zin, een personage en een voorwerp krijgen. "Met die elementen moet je iets gaan maken en vergis je niet, dat is heel erg weinig tijd!" De winnende film kan het ver schoppen, zo was de vorige Nederlandse winnaar vorige maand te zien tijdens het filmfestival in Cannes. Dit jaar mag de winnaar in ieder geval een trailer maken voor het Blown Away Festival met het materiaal van alle 48 Hour Film Project-films.Ster advertentie
Ster advertentie