FunX

Amerika kiest! FunX doet verslag vanuit NY

  1. Newschevron right
  2. Amerika kiest! FunX doet verslag vanuit NY
Op 4 november kiest Amerika haar nieuwe president. Wie zal het stokje na Bush overnemen? Wordt het McCain of wordt het Obama? De strijd is nog in volle gang, en zal volgende week zijn hoogtepunt bereiken. FunX is erbij!
Volgende week hoor je dagelijks een reportage langskomen van FunX reporters Vinny en Patricia, vanuit New York. FunX Five belt live met Vinny om de sfeer te checken in de Big Apple. Online lees je de verhalen van Vinny en Patricia in "Dus Dat".

Vinny Tailor en Patricia Cronie reizen voor FunX af naar de meest multiculturele stad van Amerika: New York! De stad waar ze bijna 170 verschillende talen spreken. Een stad met veel verschillende culturen, nationaliteiten, personen.

Hier gaan de twee dames op zoek naar de 'voters' die normaal over het hoofd gezien worden, de kiezers van de straat. Geen saaie politiek analyes, maar korte, snelle, persoonlijke verhalen, van McCain- en Obamakiezers. Niet de zoveelste zwarte klas met witte juf of weer een 'hillbilly', maar een ander geluid.

Ster advertentie
Ster advertentie