FunX

L Ciano wint wildcard voor halve finale van FunX Talent: Summer Vibes

  1. Newschevron right
  2. L Ciano wint wildcard voor halve finale van FunX Talent: Summer Vibes

FunX Talent: Summer Vibes is nog niet over voor L Ciano. Hij maakt nog steeds kans om met die heerlijke zomertune van 2019 te komen. Samen met Jaskelis, LIMITLSS. en Toobss werd hij in de tweede ronde naar huis gestuurd. In Start kreeg hij vanochtend te horen dat hij de wildcard gewonnen heeft en tóch nog naar de halve finale mag.

"Toen dacht ik: dit wordt wel een beetje spannend nu."

34,8 procent

Met 34,8 procent van de stemmen laat hij LIMITLSS. (29,5%), Toobs (26,9%) en Jaskelis (8,8%) achter zich. L Ciano: “Sowieso bedankt voor alle mensen en fans die hebben gestemd. We gaan er zondag gewoon het beste van maken.” Dat hij ready is voor aankomende zondag, is in ieder geval zeker: "Ik wil niemand teleurstellen. Dus ik ga sowieso alles geven. We gaan gewoon geladen naar daar, om het zo te zeggen."

Spannende strijd

L Ciano bleef zijn concurrenten dus voor, maar hij was niet altijd zeker van zijn overwinning. Hij stond op het begin ver voor op de anderen, maar dat veranderde tussendoor. L Ciano: “Op een gegeven moment zag ik de boys elke keer terugkomen. Toen dacht ik: dit wordt wel een beetje spannend nu.” Uiteindelijk heeft hij dus de wildcard gewonnen en staat hij aanstaande zondag in de halve finale van FunX Talent: Summer Vibes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie