FunX

Luistersessie: Hef zingt op nieuwe album 'Ruman'

  1. Newschevron right
  2. Luistersessie: Hef zingt op nieuwe album 'Ruman'

Kerstcadeautje van Hef: zijn nieuwe album Ruman, dat broer betekent in het Papiamentu. Morgen is de releasedatum en vanochtend zat hij bij Fernando in Start voor een luistersessie!

Beste album ever

"Naar mijn gevoel is dit mijn beste album." De albums van Hef staan ieder symbool voor de verschillende fases in zijn leven. Ooit had de rapper een Kutleven, maar nu leeft hij de good life.

Ruman heeft verschillende featurings met bijvoorbeeld Lil' Kleine, Josylvio, Sevn Alias en Kalibwoy.

"Ik wil niet dat mensen het gevoel hebben dat ik die boys gebruik om hitjes te scoren. Maar ik wil wel tracks met ze maken. Al die jongens ken ik al sinds het begin van m'n carrière."

Zingende boy

Owja, Hef zingt ook op het album!

"Het was eng om te doen, maar ik denk dat het best wel goed gelukt is. Het is een nieuwe kant van Hef."

Trots en genietende

"Die boys gaan gewoon optreden in het Sparta-stadion. Dat is legendary shit broer. Ik hou hiervan. Ik geniet echt van dit! Die boys hebben gevoetbald, gespeeld en gechillt om het Sparta-stadion heen en ze gaan het nu gewoon uitverkopen." Ondanks dat Hef langskwam om het over z'n eigen album te hebben, wilde hij toch even een dikke shout out doen naar wat Broederliefde allemaal bereikt heeft.

Eigen Schilderij

Hef heeft tijdens de uitzending een bijzonder cadeau gekregen van Jelle. Wie dat is? Iemand die ooit een schilderij van hem maakte en afgeleverd heeft bij FunX-dj Morad. "Hij zou dat weekend waarschijnlijk met jou in de studio zijn, alleen is dat toen net iets anders verlopen. Uiteindelijk hij het hier, zonder dat iemand wist wie het had gemaakt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie