FunX

Hilarische Autotune Challenge met Défano Holwijn, Murda, Jayh en YOUNGBAEKANSIE

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Hilarische Autotune Challenge met Défano Holwijn, Murda, Jayh en YOUNGBAEKANSIE

Jonna Fraser nam gisteren De Avondshow over. En dat liep helemaal uit de hand. Positief natuurlijk! Zijn vrienden Jayh, YOUNGBAEKANSIE, Murda en Défano Holwijn gingen all in tijdens een hilarische Autotune Challenge. Ook konden Jonna Fraser en Défano het niet laten om een freestyle te gooien op een beat, waar ze vroeger ook op hebben gespit.

autotune challenge

Jonna Fraser was dit weekend jarig, maar zijn vrienden Murda, Défano, Jayh en YOUNGBAEKANSIE hadden nog niet gezongen. Tijd om hun zangkunsten te laten horen op de tracks Architect, Ik Kan Je Niet Laten en Party. Jonna Fraser zat als enige in de jury.

Murda en Défano schraapten als eerste hun gouden keeltjes om voor de 'douze points' van Jonna te strijden. Murda dacht dat hij de eerste song had gekilld, maar hij zong de tekst van Architect verkeerd. "De lyrics kloppen niet!", riep Défano fanatiek. Daarna ging het helemaal los, want niemand wilde natuurlijk verliezen. Ook Jayh en YOUNGBAEKANSIE gooiden al hun muzikale krachten in de strijd. Maar wie won de hilarische challenge?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Freestyle

Défano en Jonna gaan way back met elkaar. Jaren geleden gooiden de twee bars op de beat van Let The Beat Build (Lil Wayne). Natuurlijk konden de twee het niet laten om even een geweldige freestyle te gooien op de beat. Althans, even? Minutenlang gooiden Jonna en Défano Holwijn de meest grappige bars met elkaar. "Wife? Ik was net op tijd...met mijn rhyme!", freestylet Jonna. "Wacht, wife en rhyme, dat rijmt niet!", gaat Défano verder. Jonna: "Maar het kan wel, het spijt niet!" Train je lachspieren en check de freestyle hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie