FunX

Janice: Dolce en Gabbana de cel in?

  1. Newschevron right
  2. Janice: Dolce en Gabbana de cel in?
Janice bespreekt deze week de mogelijke celstraffen voor modeontwerpers Dolce en Gabbana, het yogatopje van Gwyneth Palthrow, de Dutch Fashion Awards en Lady Gaga die tientallen kledingstukken van Michael Jackson heeft gekocht.

Dolce & Gabbana

De ontwerpers Dolce en Gabbana zijn onlangs verkozen tot de beste modeontwerpers van de wereld, maar volgens Janice is er een kans dat ze dat vanuit de gevangenis moeten vieren. Het Italiaanse duo wordt namelijk verdacht van 400 miljoen euro belastingontduiking en dat kan ze een celstraf van vijf jaar opleveren. Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben volgens de aanklacht geld weggesluist naar Luxemburg.

Dutch Fashion Awards
Janice keek toe hoe Mattijs van Bergen afgelopen weekend de hoofdprijs won tijdens de Dutch Fashion Awards in Den Haag. Hij kreeg 25.000 euro van een bekende autofabrikant. Het is voor hem geen makkelijk jaar geweest en daarom stond de ontwerper volgens Janice te huilen en trillen met een briefje in zijn handen.

Lady Gaga

Tijdens een veiling kocht Lady Gaga 55 kledingstukken van Michael Jackson. Zo bracht het jasje dat MJ droeg in de Bad tour 240.000 dollar op, twee handschoenen met kristallen brachten elk 100.000 dollar in het laatje. "Lady Gaga vindt dat het niet verloren mag gaan en laat het opslaan en archiveren." zelfs vijf jaar de cel in.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F69925203&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie