FunX

Nederlandse producers Future Presidents maken K-Pop hits

  1. Newschevron right
  2. Nederlandse producers Future Presidents maken K-Pop hits
Soms hoor je vette nummers van artiesten uit het buitenland zonder te weten dat het gewoon door een Nederlander is geproduceerd. De Future Presidents is een voorbeeld van een succesvol productieteam uit ons eigen land. Dit trio maakt onder andere hits voor K-Pop artiesten waaronder girlband F(x). Zo was het nummer Electric Shock een groot succes in Zuid-Korea. Deze videoclip is al bijna 62 miljoen keer bekeken op YouTube.

Meer K-Pop

"Één keer is tof en een te gek succes maar we willen natuurlijk toch wel laten zien; dat kunnen we nog een keertje doen. Zo ontstond (het nummer) Dracula en twee jaar later is het op het album gekomen. Het album gaat nu echt keihard, ook in Amerika staat het in de Billboard lijsten," vertelde Willem Laserom van Future Presidents vanmorgen in Start.

Ali B

Ook in Nederland maken de producers nummers voor verschillende BN'ers waaronder Yes-R en Mainstreet. Op dit moment werken ze aan een project van Ali B. Hiervan kan je binnenkort het zomerse nummer 'Ik Kan Niet Wachten' verwachten. Verder staan er nog een aantal releases gepland voor het najaar, maar daar mocht Willem helaas nog niks over zeggen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/158223119&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie