FunX

Clubwatchers zien clubs uit FunX-steden winnen

  1. Newschevron right
  2. Clubwatchers zien clubs uit FunX-steden winnen
De vier grote clubs uit de FunX-steden hebben deze week allemaal gewonnen! Ajax versloeg NAC Breda met 4-0, ADO Den Haag won in Groningen met 1-2, Feyenoord klopte Heerenveen in eigen huis met 1-2 en FC Utrecht boekte een zege (2-0) op NEC.

Wat was deze week helemaal 'aan' op de voetbalvelden van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht? Je hoort het van clubwatchers Wout, Gino, Yorick en Rogier van VoetbalPrimeur bij Sound of the City.

Amsterdam - Wout Stravers
Davy Klaassen scoorde er drie voor Ajax en doet het volgens Wout verrassend goed. Ook legt hij uit waarom de rechtsbenige Ligeon op links stond en wie er waarschijnlijk tegen AC Milan spelen.



Den Haag - Gino Ninaber
Was ADO Den Haag nou zo goed of was Groningen zo slecht? Gino legt uit welke keuzes de trainer heeft gemaakt en hij denkt zelfs dat ADO nu van RKC gaat winnen. Gino beantwoordt ook een echte Aashna-vraag: Gebruiken voetballers deodorant voordat ze het veld oplopen?



Rotterdam - Yorick Hokke
Yorick voorspelt alvast de komende wedstrijden van Feyenoord tegen Groningen en PEC Zwolle. Ook vertelt hij over de Rotterdamse derby: Sparta - Excelsior waarbij Van der Laan voor het eerst op de bank zat als trainer van Sparta.



Utrecht - Rogier Cuypers
De zege van FC Utrecht werd volgens Rogier verwacht door velen en daarmee is het alweer de derde winst op rij. Dat had de clubs volgens de VP-clubwatcher wel te danken aan keeper De Ruiter, die onder andere een penalty tegenhield.



Ster advertentie
Ster advertentie