FunX

Rotterdamse Chéréneffe (26) interviewt Bolly- en Tollywoodsterren vanuit haar slaapkamer

foto: Instagram: Chereneffe Fleur
  1. Newschevron right
  2. Rotterdamse Chéréneffe (26) interviewt Bolly- en Tollywoodsterren vanuit haar slaapkamer
De 26-jarige Chéréneffe interviewt allerlei Bolly- en Tollywoodsterren op Insta Live. Dat doet ze gewoon vanuit haar slaapkamer in Rotterdam. Youssef was benieuwd hoe ze dat voor elkaar krijgt en sprak haar in Jouw Stad.
"Ik kijk elke dag naar Bollywoodfilms, dat is iets waar ik superblij van word."

Chéréneffe interviewt grote Bolly- en Tollywoodsterren vanuit haar slaapkamer!

Beginnen

"Dit was iets dat ik al superlang wilde doen, alleen ik wist niet waar ik moest beginnen", vertelt Chéréneffe. "En toen kwam corona. Ik zat thuis en ik moest wel iets met mijn tijd doen, dus ging ik het uitzoeken." In het begin zocht de Rotterdamse via Instagram op wie wiens manager was en lukte het haar op zo'n manier contact te leggen met grote sterren. "Na een tijdje had ik geluk en kreeg ik via WhatsApp nummers doorgestuurd."

Trots

Chéréneffe kreeg het de afgelopen maanden voor elkaar om sterren als Sunny Leone, Kirti Kulhari en Daisy Shah en te spreken. De gesprekken zijn soms alleen grappig en leuk, maar soms gaat het ook over serieuze topics. "Zowel de volgers als ik leren de beroemdheden op een andere manier kennen."

Het meest trots is Chéréneffe op haar allereerste aflevering, toen sprak ze met actrice en model Sunny Leone, die zelf maar liefst 40 miljoen volgers heeft. "Dat was een droom die uitkwam." Ook is ze trots op het gesprek met actrice Shama Sikander. "Ze was heel eerlijk en open over haar struggles met mentale gezondheid en de druk van de industrie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Crush

In de toekomst hoopt Chéréneffe haar "Bollywood crush" Hrithik Roshan te spreken. "Hij is ook een van de redenen waarom ik vorig jaar oktober in contact probeerde te komen met zijn manager. Hij kwam namelijk met Sunny Leone en Nargis Fakhri naar Ahoy voor een show. En ik wilde ze supergraag interviewen." Tot op heden is dat nog niet gelukt, maar ze geeft niet op. "Ik heb zijn manager ook regelmatig gestalkt via WhatsApp, maar ik heb jammer genoeg nog niks gehoord."
Ster advertentie
Ster advertentie