FunX

"Communicatie bij Microsoft om te janken"

  1. Newschevron right
  2. "Communicatie bij Microsoft om te janken"
Gameking Boris is terug uit Los Angeles waar hij de grootste gamebeurs, de E3, heeft bezocht. Daar heeft de game journalist onder andere de Xbox One gezien. De aankondigingen die Microsoft over hun nieuwe spelcomputer heeft gedaan, is bij veel gamers in slechte aarde gevallen. Zo kon je geen spel uitlenen aan vrienden, games vaker dan 1 keer doorverkopen en moest je één keer om de 24 uur verplicht verbonden zijn met internet.

Dit was ook terug te zien bij de verkoopcijfers op Amazon. De Playstation 4 is in de Verenigde Staten veel meer besteld dan de Xbox One. Dit terwijl Xbox daar tot nu toe het populairst is geweest. Buiten de V.S. heeft de concurrent het de afgelopen jaren beter gedaan. Microsoft koos daarom eieren voor zijn geld en heeft deze week de strenge regels voor de Xbox One teruggedraaid."De communicatie bij Microsoft is echt om te janken. serieus ze doen het zo slecht. Het lijken echt op amateurs, heel bizar," aldus Boris.

PS Vita
Het loopt nog steeds niet goed met Sony's handheld de PS Vita. Er zijn weinig nieuwe games beschikbaar waardoor het niet goed verkoopt. Sony gaat zich daarom nu meer op indie games focussen. Dit zijn spellen die gemaakt zijn door ontwikkelaars met weinig budget. De games zijn vaak creatief en niet zo duur als de 'big budget' games.

The Last of Us
Boris was heel enthousiast over Naughty Dog's nieuwste game voor de PS3: The Last of Us. Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een 14-jarig meisje en een veteraan moeten zien te overleven. Door een nieuw schimmelsoort zijn veel mensen gemuteerd. Door de verwoeste steden lopen ook nog veel wanhopige mensen rond die daardoor vijandig worden. Het spel heeft op veel gamesites negens en tienen gescoord.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F97824254"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie