FunX

Alles wat je moet weten over de DiXte 1000 Kick-off Party

  1. Newschevron right
  2. Alles wat je moet weten over de DiXte 1000 Kick-off Party

Nog iets minder dan een week en dan gaat de DiXte 1000 van start! Een week lang hoor je jouw favoriete tracks op FunX! Deze muzikale week wordt afgetrapt met een hele vette kick-off party, met optredens van onder andere Jonna Fraser, DYNA, Jairzinho, Freddy Moreira, Josylvio en Johnny 500.

tijdstip en locatie

De pre-party vindt plaats op 3 november van 23.00 uur tot 05.00 uur in Paradiso Noord (Tolhuistuin) in Amsterdam. De deuren zijn geopend vanaf 23.00 uur. Hieronder vind je een plattegrond met de indeling van de Tolhuistuin. Het DiXte 1000-feestje vindt plaats in de concertzaal. Vanaf Amsterdam Centraal kun je een gratis pontje pakken naar Buiksloterweg. Daar staan er aanwijzingsborden naar de juiste ingang. Meer info over de locatie vind je hier.

Kom je niet uit Amsterdam? Geen zorgen, je komt heus wel thuis! De hele nacht varen er gratis veerbootjes over het IJ vanaf Noord (Veer Buiksloterweg) naar Amsterdam Centraal.

Parkeren

Kom je liever met de auto? Parkeren kan op verschillende locaties die je hier kunt vinden.

Tickets

Je kunt alleen naar de DiXte 1000 kick-off party met geldige tickets, die je kunt winnen door mee te doen aan de DiXte Game of door hier te stemmen. Je ontvangt eerst een bevestiging via sms en op donderdag ontvang je de e-tickets, die bij de ingang zullen worden gescand.

DIXTE 1000 AVONDSHOW

De dixte beats, lines, styles, autotunes, samples, shout outs & more hoor je dit jaar van 4 t/m 10 november op FunX. De duizend tracks uit de lekkerste lijst van het jaar hoor je dagelijks van 10:00 uur tot 20:00 uur. Na 20:00 uur gaan de remmen helemaal los in de studio, want dan vindt de DiXte 1000 Avondshow plaats met Fernando en Jaimy waar de populairste artiesten langskomen om de gekste dingen te gaan doen.

WINNEN

Heb jij nog geen tickets, maar wil je toch aanwezig zijn? Stem dan hier op de DiXte 1000!

Ster advertentie
Ster advertentie