FunX

Dean Saunders binnenkort papa en oom

  1. Newschevron right
  2. Dean Saunders binnenkort papa en oom
Dean Saunders schoof vanochtend aan bij Start om te praten over zijn titelsong voor de film Asterix & Obelix: Bij de Britten. Ook vertelde de zanger over zijn avontuur in Expeditie Poolcirkel en dat hij stomverbaasd was door het nieuws dat hij oom wordt, terwijl hij binnenkort zelf tussen de luiers zit.

Oom en papa

Shownieuws belde gisteren naar Dean, om te vertellen dat zijn broertje Jamie vader wordt. De zanger wist er nog niets van en dacht dat SBS een foutje maakte. "Oom worden? Nee ik word papa". Waarop hij te horen kreeg dat Jamie's vriendin al tien weken zwanger is. "Die [media] komen af en toe achter dingen, dat ik denk van hoe weet je dat?"

Miskraam-tip

Dit was niet de eerste keer dat de zanger door de media werd verrast. Tijdens Start vertelde Dean aan presentator Fernando dat hij teleurgesteld is in de persoon die de media tipte over een bezoek aan het ziekenhuis. Dean Saunders: "Mijn vriendin en ik hebben een keer een miskraam gehad. Dat was na 13 weken. Ik weet nog dat we toen naar het ziekenhuis toe gingen en dat toen ook iemand gewoon SBS gebeld had van ‘Dean Saunders en zijn vriendin lopen hier bij afdeling gynaecologie’. Dat vond ik weer heel triest."

Get a life

Dean vindt het ongepast dat er voor bepaalde situaties geen begrip wordt getoond. "Dan krijg je eerst een klap van het verlies van je kindje en daarna zie je het ook nog op de televisie. Dan heb ik ook zoiets van: Laat mensen een beetje.. Get a life", aldus Dean Saunders.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F63742765&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Expeditie poolcirkel

Dean heeft een avontuurlijke periode achter de rug. Hij is, naast zijn privéleven, zingen en acteren, onder andere druk bezig geweest met de opnames voor het AVRO programma Expeditie Poolcirkel. "Ze lieten ons daar onmenselijke dingen doen. (..) Ik heb in mijn hele leven nog niet zoiets zwaars gedaan. Ik dacht echt dat ik stoer en sterk was." Dean Saunders is vanaf 12 november te zien in Expeditie Poolcirkel.

Ster advertentie
Ster advertentie